ZEHİR TACİRLERİ





Zehir taciri tabir, genel olarak narkotikte Uyuşturucu ticareti yapan kişiler için kullanılır. Kanaatimce çok yerinde bir kavramlaştırmadır. İnsanı ve gençliği zehirleyen bu maddelerin ticaretini yapan kişiler için uygun bir sıfattır.

Ancak bizim bugün bahse konu edineceğimiz Zehir tacirleri başka. Bunlar da zehirin âlâsını kullanıp toplu zehirleme ve uyuşturma yapıyorlar. Ortak noktaları budur.

Gelelim esasa;

Barış Pınarı Harekâtı başlayalı ortalık toz duman. Türkiye’nin teröristlerle mücadelesinden duyduğu rahatsızlığı açıkça dile getirenleri görüyor ve anlıyoruz. Onların ki iflah olmaz bir hainliktir. Tamam.

Bir de nifakı sevenler topluluğundan olanlar var ki çok sinsiler. Bunlar temelde iflah olmaz ırkçıdırlar. Her fırsatta tedavisi olmayan bu hastalıklarına uygun davranırlar.

Yine öyle oldu. Neymiş efendim? Macaristan Barış Pınarı Harekâtı dolayısı ile AB tarafından hazırlanan kınama mesajını veto etmiş.

Ama her daim destek olduğumuz Filistin ise Türkiye’yi kınamış.  

Peki neden böyle olmuş?

Neden olacak; Macaristan Hun Türklerindenmiş ve de Türkün Türk’ten başka dostu yokmuş. Filistin ise Arap’mış ve Araplar da zaten Türklerin daim düşmanı imiş.

Öncülüğünü ırkçılığı zirvede olan bir Milletvekilinin yaptığı bu tezviratı yaymaya ne kadar teşne ruh varsa faaliyete geçti. Sosyal medya üzerinden yayıldıkça yayıldı. Yayıldıkça da sözde karşı olduklarını iddia ettikleri PKKYPG’nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramadı.

Çok büyük haksızlık
Açıkçası varsayalım doğru bile olsa; ipleri kendi elinde olmayan Mahmud Abbas üzerinden Filistin’in Türkiye’yi kınadığını söylemek Ümmet ruhunu öldürmek için atılmış keskin bir zehirdir.

Hâlbuki gerçekte ne böyle bir kınama yayınlandı. Ne de Filistin Halkı bizi arkadan vuruyor. Başta Hamas ve Raid Salah olmak üzere Filistin’in Müslüman halkı ve önderleri Türkiye’nin yanındadır.

Arap liderleri üzerinden Müslüman milletleri değerlendirmek zehir ticaretinin daniskasıdır. Ayrıca; Aksa Mihrabı Türkiye için dualarla inliyor. Niyeti iyi olan bu dualara âmin desin. Ümmeti zehirlemesin.

Peki ya Macaristan;
Görünen o ki orada da tam bir fiyasko var. Zira Teyid.org üzerinden yapılan araştırmada Macaristan’ın AB tarafından hazırlanan bahse konu kınama metnini veto etmediği sadece biraz geciktirdiği görülüyor. Macar yetkililer bunun sebebi olarak da kınama yayınlanırsa Türkiye mültecileri bize gönderir. Biz de bunlara bakamayız diyorlar. Yani ortada Hun ve Türk olmanın beslediği bir motivasyon yok.  
Hâlâ ikna olmayanlara;

Türklük davasının önemli bir noktası Kıbrıs davasıdır öyle mi? Öyleyse Araplar ve Filistin üzerinden Ümmeti bombalayanlardan KKTC Cumhurbaşkanı için sözü olan vardır değil mi? Hatta KKTC Cumhurbaşkanının söyledikleri ile  Kıbrıs’taki bir kısım Türklerin kanaati aynı ise de diyecek sözü olan var mı?

Mesele ırkın değil daha anlamadın mı?

Meseleyi Türkün Türk’ten başka dostu yok. Araplar bizi arkadan vurdu. Yaşasın bütün Türkler. Kahrolsun Araplar. Formatında değerlendirdiğinizde hayallerde yaşarsınız.

Neden mi? Neden olacak; mesela birisi sorsa Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan ve Kazakistan Barış pınarı Harekâtı için destek verdi mi?  Cevap uzun bir sessizlik. Hani nerde kaldı “Türkün Türk’ten Başka dostu yoktur” teziniz?

Irkçılık bir zehirdir. Irklar üzerinden ümmetin arasına düşmanlık tohumları ekmeye çalışanların yaptığı zehir tüccarlığıdır. Onların gazına gelip kardeşlerine düşman olmak ise onların ticaretini beslemektir.  

Peki, mesele nedir?

Mesele Irk ve soy ile bağlantılı değildir. Durduğumuz yerin doğru olup olmadığıdır. zihnimizin batı ve Siyonist öpücüler tarafından iğdiş edilip edilmediğidir. PKKYPG üzerinden Kürt kardeşlerimizi, başlarındaki kuklalar üzerinden Arap kardeşlerimizi ümmet birliğinden kopartmaya çalışanların bizi götüreceği yer yalnızlık vadisidir.

Açıkçası; Bu meselede Irkçılık yaparak ümmeti bölmeye çalışanlarla PKKYPG'nin zihniyeti temelde aynı kaynaktan beslenmektedir. Perdenin önündeki varmış gibi gözüken kavga ise sadece gölge oyunudur.

Bize lazım olan ise;
“Müminler ancak kardeştirler, öyleyse iki kardeşinizin arasını düzeltin, Allah’a itaatsizlikten sakının ki rahmetine mazhar olasınız.” (Hucurat:10) ayetinin gösterdiği yolda yürümektir. ,

Gerisi laf-u güzaf

Hadi hep birlikte Ümmetin umudu olmuş bu orduya destek ve dua edelim. Barış Pınarı Harekâtının zaferle sonuçlanması için dualar edelim.

Ümmet ve kardeşlik pınarında yüzebilenlerden olalım diye dua ile…
Vesselam!
14.10.2019
Osman HAZIR
MERSİN

Yorumlar