EBRU ÖZKAN’a


Değerli kız kardeşim;
Allah biliyor ya sen seçilmiş birisin. Kendisini seçilmiş ırk sanan Yahudi’nin, ümmetin izzetini ayaklar altına almak için kendi iradesi ile seçtiğini zannettiği ama yanıldığı bir seçilmişsin.

Sen seçilmiş birisin; klavye başında kahramanlık yapan biz “Biyolojik Erkeklerin” hamaset nutukları atarak zulüm devleti İsraili yıkacağımızı sandığımız bir zamanda seçilmiş birisin.

Sen seçilmiş birisin; “Adamlığın” cinsiyet değil karakter meselesi olduğunu bize ve tüm dünyaya göstermek üzere seçilmiş birisin.

Sen seçilmiş birisin;  100 yıllık prangalarından kurtulmayı becerememiş koskoca bir Ümmetin ayağındaki zincirlerin son halkası olman duamız için seçilmiş birisin.

Sen seçilmiş birisin; onca havlamasına, bağırmasına gürültü patırtı çıkarmasına ve bütün bunlarla seni korkutmaya çalışmasına rağmen yüzündeki vakur gülümseme ile Siyonistlerin yüreklerine korku salmak üzere seçilmiş birisin.

Değerli kız kardeşim;
Evet, sen seçişmiş birisin. Seni seçen beşer planında bir irade değildir. Seni bizzat Alemlerin Rabbi Allah seçmiştir. O yüzdendir ki kalbindeki sükunet ve sekinet yüzünde rahmani ve rabbani bir vakarla tecelli etmektedir.

Genç yaşında –çok da olmayan- günahlarının silinmesi, zalimin zindanlarında geçen her gününe bedel cennet köşkleri seni beklemektedir inşallah.

Üzülme gevşeme, bizim acizliğimize rağmen sen vakarınla, dik duruşunla düşmanın kalbine korku salmaya devam et. 
Yazdıklarımı şimdi okumanın imkânsız olduğunu ben de biliyorum. Allah biliyor ya sana değil, kendime ve aczini, zilletini kırmak için hiçbir şeyi beceremeyen ümmete yazıyorum.

Sen bil ki; seni seçen Alemlerin Rabbi, uğruna zindanlara düştüğün Filistin’in Kudüs’ün mazlumlarının yer aldığı şeref levhasına çoktan eklemiştir. 

Ne mutlu sana

Korkusuz, dimdik ayaktasın. Yahudi’nin senin esaretini uzatmak için gösterdiği çaba senin onları korkuttuğunun en açık göstergesidir. 
Sen diren biz ezilelim kardeşim.

Bize gelince ;
Başta devletimiz olmak üzere sesini yükseltmesi gerekenlerin yeterince çaba göstermediği gibi bir kanaat var ortalıkta. Bu kanaati ortadan kaldıracak, diplomasi, ayni ile karşılık verme, ya da her ne yapılacaksa yapılmalı.

Ümmetin bütün yükünü gencecik bir kızın omuzlarına yüklemekten vaz geçmeliyiz. 

Allah’ım ben İsrail’den, İsrail’i sevenlerden, onu sevenleri sevenlerden, onun zulmüne sessiz kalanlardan, ondan korkanlardan berîyim. Allah’ım ben İsrail’e düşmanım. Bu düşmanlığımla haşreyle beni Allah’ım. Amin! 

Son söz niyetine!
Değerli kız kardeşim;
İzzetinle, tebessümün senin onurundur. Ancak; ayağındaki pranga ümmetin aczidir. Gülümse kardeşim sen. Tebessümünle kahret düşmanı. Selam sana! Yuh olsun bize.

Vesselam!
09.07.2018
Osman HAZIR
Mersin

Yorumlar